Kálvin Dental Fogászati ügyelet és fogászati rendelő szakértő orvosai

2016 ban végeztem summa cum laude minősítéssel a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. A munkám során elsődleges a fájdalom és az atraumatikus kezelés, az orvos-beteg bizalmi viszony kialakítása. Egy olyan ellátást szeretnék végezni ahova a beteg mindig bizalommal és félelem nélkül visszatér. Sokszor a páciensek rettegve, szorongva ülnek be a fogorvosi székbe. ezért elsődleges célom a beteg megnyugtatása, félelmeinek eloszlatása. Mivel én is ültem már fogászati székben, ezért a fájdalom elkerülése és megszüntetése a legfontosabb számomra. Munkám során arra törekszem, hogy egy megfizethető, minőségi munkát nyújtsak egy nyugodt, barátságos környezetben, ahova a beteg mindig bizalommal visszatérhet. Igyekszem a kezelést úgy elvégezni, hogy az a lehető legjobban megfeleljen a páciens igényeinek, a jó beteg-orvos kommunikáció kialakítása alap szükséglet egy sikeres kezelés véghezviteléhez. Csapatunk kiváló szakmai és technikai háttérrel rendelkezik, így Ön biztonságban erezheti magát a kezelés során. A minőség számunkra nem opció, hanem alapelváras. Keressen fel minket bizalommal.

2016 ban végeztem summa cum laude minősítéssel a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Egyetemi pályafutásom alatt egy évet Rómában töltöttem cserediákként, valamint a nyári gyakorlataimat lehetőség szerint külföldön végeztem el. Emellett eredményes Tudományos Diákköri munkát is végeztem, számos konferencián és kongresszuson vettem részt. Anyanyelvi szinten beszélek magyarul es románul, felsőfokon angolul és olaszul. Alapszinten németül. A diplomám megszerzése óta igyekszem naprakészen tartani tudásomat, ezért a kötelező továbbkésések mellett, számos, szabadon választható szakmai, gyakorlat orientált továbbképzésen is részt veszek. Az eddigi pályafutásom alatt dolgoztam OEP finanszírozott és térítéses, magán ellátásban, emellett külföldön is volt szerencsém tapasztalatot szerezni. Fő érdeklődési területeim a konzerváló fogászat és a protetika. A munkám során elsődleges a fájdalom és az atraumatikus kezelés, az orvos-beteg bizalmi viszony kialakítása. Egy olyan ellátást szeretnék végezni ahova a beteg mindig bizalommal és félelem nélkül visszatér. Sokszor a páciensek rettegve, szorongva ülnek be a fogorvosi székbe. ezért elsődleges célom a beteg megnyugtatása, félelmeinek eloszlatása. Mivel én is ültem már fogászati székben, ezért a fájdalom elkerülése és megszüntetése a legfontosabb számomra. Munkám során arra törekszem, hogy egy megfizethető, minőségi munkát nyújtsak egy nyugodt, barátságos környezetben, ahova a beteg mindig bizalommal visszatérhet. Igyekszem a kezelést úgy elvégezni, hogy az a lehető legjobban megfeleljen a paciens igényeinek, a jó beteg-orvos kommunikáció kialakítása alap szükséglet egy sikeres kezelés véghezviteléhez. Csapatunk kiváló szakmai es technikai háttérrel rendelkezik, így Ön biztonságban erezheti magát a kezelés során. A minőség számunkra nem opció, hanem alapelváras. Keressen fel minket bizalommal.

dr.Ashourioun Amir Hossein

Általános fogorvos

Dr. Markó Krisztina

Fogszabályozás szakorvosa

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2019 szakorvosi vizsgát szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán, azóta pedig már az egyetemen is oktatok. Fő szakterületem szájsebészet, implantológia.

Munkám során fontosnak tartom pácienseim számára a kellemes környezetben megvalósuló magas színvonalú ellátás biztosítását.

Diplomámat 2011-ben szereztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, fogorvosi szakon. Fogszabályozó rezidens képzést Budapesten végeztem el államilag támogatott fogszabályozó és gyermekfogászati szakrendelőben.

2015 óta fogszabályozó szakorvosként dolgozok. Szeretek fogszabályozni… Minden eset más és más, nincs két egyforma, állandó gondolkodást igényel. Továbbképzéseken való részvétellel fejlesztem a tudásomat, elsajátítom a legújabb technikákat.

A fogszabályozás mellet lelkesen végzem gyerekek és felnőttek egyéb fogászati kezeléseit az ország több városában is. Mindig a tökéletes megoldásra törekszem.

dr.Orsós Mercédesz

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

dr. Klenovszki Orsolya

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Azóta is az egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében dolgozom, jelenleg, mint egyetemi tanársegéd. Végzésem óta a J+J Dent és Kálvin Dental orvoscsapatát erősítem. Munkám során, több generációs orvosként legfontosabbnak a Gyógyítást tartom, legyen szó akár a fájdalom megszüntetéséről, a rágóképesség visszaadásáról, vagy egy baleset utáni esztétikai helyreállításról.

Diplomámat 2011-ben a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán
szereztem. Sikeres szakvizsgát konzerváló fogászat és fogpótlástanból tettem.

Fő érdeklődési területem a megtartó- és az esztétikai fogászat.

Fontosnak tartom, hogy pácienseim megfelelő tájékoztatása mellett történjen a
kezelés, szakmai- és esztétikai elvárásoknak megfelelően. Célom, hogy a kezelések
fájdalom nélkül, nyugodt környezetben teljenek.

2017-ben végeztem a Debreceni Egyetemen. Már egyetemi éveim során megismerkedtem a gépi gyökérkezelés különféle típusaival, később ez az érdeklődésem tovább bővült, több hónapos szakmai gyakorlaton képeztem magam tovább hazánk egyik vezető mikroszkópos gyökérkezelésekkel foglalkozó klinikáján. Igyekszem mindig valami újat elsajátítani, így hazai kongresszusokon és továbbképzéseken veszek részt. Fontosnak tartom a fogak megmentését, precíz gyökérkezelését, majd kezelés utáni funkcionális és esztétikus felépítését. Érdeklődési területem még az esztétikai fogpótlások.

2020-ban diplomáztam Budapesten, a Semmelweis. Egyetemen.
Tanulmányaim során lehetőségem nyílt külföldön is tapasztalatot szerezni. Svédországban töltöttem egy évet az Európai Önkéntes Szolgálat keretében, majd Spanyolországban a madridi Universidad San Pablo egyetemen szereztem további gyakorlatot.

Fogorvosi pályafutásomat egyéves külföldi szakmai gyakorlattal kezdtem, ahol általános fogászati tapasztalatot szereztem. Hazatérésem óta állami és magánellátásban gyógyítom pácienseimet magyar, angol és spanyol nyelven. Preventív szemlélettel dolgozom, célom a fogak esztétikai és funkcionális helyreállítása, pácienseim szájüregi egészségének hosszú távú megőrzése. Nagy hangsúlyt fektetek az érthető és alapos betegtájékoztatásra. Konzerváló, esztétikai és sürgősségi fogászattal, fogpótlások készítésével foglalkozom.

Szabadidőmben balett- és latin táncolok, magashegységben túrázom.

dr. Maár Nikolett

Általános fogorvos

DR. PÁZMÁNDI PATRÍCIA

Általános fogorvos

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Fő szakterületem a fogmegtartó kezelések elvégzése, gyökértömések készítése, majd a fogak esztétikus helyreállítása. Számomra fontos, hogy a konzultációk és kezelések alatt részletes felvilágosítást nyújtsak pácienseim részére, illetve hogy fájdalommentes és precíz munkát végezzek. Célom, hogy a pácienseim mind szakmailag, mind emberileg elégedettek legyenek.

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem és az egyetemi évek után Budapesten kezdtem el fogorvosi pályafutásomat. 2022 óta fogszabályozással is foglalkozom, emellett azonban nyugodt szívvel fordulhatnak
hozzám a páciensek, ha fogpótlásra, tömésekre, vagy akár gyökérkezelésre lenne szükségük. Kiemelten fontosnak tartom, hogy minden fogászati beavatkozás fájdalommentesen történjen, hogy a páciensek félelem és szorongás nélkül éljék meg a kezeléseket. Munkám során a legfontosabb számomra a bizalom kialakítása.

Ágoston Réka - fogorvos

DR. ÁGOSTON RÉKA

Általános fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem és az egyetemi évek után Budapesten kezdtem el fogorvosi pályafutásomat. 2023-ban szájsebészeti rezidens képzést kezdtem a Honvéd Kórházban, emellett viszont a Kálvin Dentálban érhetnek el a páciensek, legyen szó tömésről, esztétikai kezelésekről, fogpótlásról vagy akár gyökérkezelésről. Kiemelkedően fontosnak tartom a barátságos légkör megteremtését és az orvos-páciens közötti
bizalmi kapcsolat kialakítását. Minden kezelés előtt részletesen megbeszéljük, hogy mi fog történni, így semmi váratlan vagy ijesztő dologra nem kell számítania. Célom olyan nyugodt környezetet és jókedvű hangulatot teremteni, hogy a fogorvosi kezelések a lehető legjobb élményként maradjanak meg a páciensekben.