Kálvin Dental Fogászati ügyelet és fogászati rendelő szakértő orvosai

2016 ban végeztem summa cum laude minősítéssel a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán.
A munkám során elsődleges a fájdalom és az atraumatikus kezelés, az orvos-beteg bizalmi viszony kialakítása. Egy olyan ellátást szeretnék végezni ahova a beteg mindig bizalommal és félelem nélkül visszatér.
Sokszor a páciensek rettegve, szorongva ülnek be a fogorvosi székbe. ezért elsődleges célom a beteg megnyugtatása, félelmeinek eloszlatása. Mivel én is ültem már fogászati székben, ezért a fájdalom elkerülése és megszüntetése a legfontosabb számomra. Munkám során arra törekszem, hogy egy megfizethető, minőségi munkát nyújtsak egy nyugodt, barátságos környezetben, ahova a beteg mindig bizalommal visszatérhet. Igyekszem a kezelést úgy elvégezni, hogy  az a lehető legjobban megfeleljen a páciens igényeinek, a jó beteg-orvos kommunikáció kialakítása alap szükséglet egy sikeres kezelés véghezviteléhez. Csapatunk kiváló szakmai és technikai háttérrel rendelkezik, így Ön biztonságban erezheti magát a kezelés során. A minőség számunkra nem opció, hanem alapelváras. Keressen fel minket bizalommal.

2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel.
Szakterületeim a konzerváló fogászat és a fogpótlástan.

A jövőben a dentoalveoláris sebészet és implantológia területén szeretném bővíteni tudásomat.

Munkám során a funkció- és az esztétika harmóniájára törekszem minden Páciensem esetében.

dr.Ashourioun Amir Hossein

Általános fogorvos

Dr. Markó Krisztina

Fogszabályozás szakorvosa

2017-ben végeztem Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Orális Diagnosztikai Tanszékén dentoalveoláris sebész jelölt vagyok. Szakmai profilom a szájsebészet mellett, a fogpótlások, fogmegtartó kezelések.

Célom, hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül forduljanak hozzám fogeltávolítással, gyökérkezeléssel vagy fogpótlás készítéssel kapcsolatos problémáikkal egyaránt. Mindezek mellett fontosnak tartom, hogy a kezelések precízek és fájdalommentesek legyenek.

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Fő szakterületem az esztétikus fogászat, endodontia és szájsebészet.

A jövőben implantológiai beavatkozásokat is szeretnék végezni. Munkám során fontosnak tartom pácienseim számára a kellemes környezetben megvalósuló magas színvonalú ellátás biztosítását.