Fogpótlásra van szüksége, de tart a fém hatásától? Szeretne élethű fogakat elveszített fogai helyett? Az Ön számára is az esztétikus fogpótlások jelentik a megoldást!

Napjainkban az esztétikus fogpótlás és a cirkon korona fogalma összefonódott. Éppen ezért, amikor esztétikus fogpótlásról beszélünk, az egyet jelent a cirkon fogpótlással.

Nézzük meg alaposabban, hogy mit is jelent a cirkon fogpótlás, és miért jelenti az esztétikai fogászat csúcsát.

Napjainkban a cirkon, mint alapanyag, a fogászati technológia csúcsát jelenti, hiszen olyan esztétikus fogpótlások készíthetők belőle, melyek ránézésre megegyeznek az eredeti fogak kinézetével.

Senki nem szeret fogpótlásával dicsekedni. Mindannyian azt szeretnénk, ha egészségesnek, jól ápoltnak tűnnénk környezetünk számára. Éppen ezt teszi lehetővé a cirkon fogpótlás, ami annyira életszerű, amennyire csak lehetséges.

Mi a cirkon fogpótlás? 

A cirkon egy fémmentes kerámia alapanyag (cirkónium-dioxid), mely minden előnnyel rendelkezik annak érdekében, hogy a fogpótlás élethű legyen.

A cirkon alapvetően fehér színű, áttetszősége szinte megegyezik a valódi fogakéval. Szakítószilárdsága roppant nagy. Minden lehetőség adott arra, hogy szinte valódi fogait kapja vissza az ember.

A cirkon fogpótlás további előnye, hogy fémallergiások számára is könnyedén viselhető. Mivel a cirkon fémmentes, ezért semmilyen allergiás reakciót nem vált ki.

Mikor alkalmazható a cirkon korona? 

Egyszerűen: szinte minden esetben. Fogpótlás területén nem létezik olyan eset, amire a cirkon fogpótlás ne jelentene maradéktalan megoldást.

Akár koronáról van szó, akár hídról, a cirkon fogpótlás a lehető legjobb megoldást jelenti. Ráadásul saját fogra, valamint implantátumra is felhelyezhető, tehát valóban bárki kihasználhatja a legújabb esztétikus fogpótlások nyújtotta lehetőségeket.

Cirkon korona előnyei 

Bár a fentiekből már látható, hogy a cirkon korona rengeteg előnnyel rendelkezik, ennek még csak egy része került megemlítésre.

Valóban elmondható, hogy a cirkon felhasználása forradalmasította az esztétikai fogpótlások technológiáját. Soha ez előtt nem volt ekkora lehetőség a fogpótlásban, mint most.

Élethű esztétikus fogpótlások

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a fogpótlások tekintetében mennyire fontos az esztétika. Jelen esetben konkrétan az, hogy észrevétlen legyen, hogy az adott fogpótlás nem eredeti fog. A fogpótlás valódi esztétikája, ha az teljesen élethű. A cirkon fogpótlás éppen ezt nyújtja.

Nagyfokú szilárdság 

Az eddig használt legerősebb, legszilárdabb anyag a cirkon. Ez gondoskodik a hosszú élettartamról.

Fémmentes 

Napjainkban egyre több ember küzd fémallergiával. Ezek az emberek eddig meg voltak fosztva a fogpótlás lehetőségétől, hiszen a fémkerámia korona allergiás reakciót váltott ki a szervezetükből. A cirkon fogpótlás ma már erre is megoldást nyújt.

CAD/CAM technológia 

A CAD/CAM technológia elnevezés számítógépes tervezést és kivitelezést jelent, melyet cirkon fogpótlás esetében alkalmaznak. Előnye, hogy a fogpótlás hajszálpontosan illeszkedik az alapjához, legyen az akár saját fog vagy implantátum felépítmény. Ily módon az eredeti fogak egészsége is sokkal tovább megőrizhető, valamint a szájüregi állapotok is sokkal egészségesebbek maradnak.

Mint látható, a cirkon korona minden elvárásnak megfelel, melyet az esztétikus fogpótlásokkal szemben támaszthatunk. Ez a lehetőség messze túlszárnyalja a fémkerámia koronák korszakát.

Válassza Ön is az esztétikus fogpótlást! 

Egy ilyen lépés olyan fordulatot jelent majd az Ön életében is, amit eddig el sem tudott volna képzelni.

Ezen túl önfeledten mosolyoghat a világra. Nem csak a megjelenésében hoz változást a cirkónium fogpótlás. Saját maga számára is olyan érzés lesz, mintha eredeti fogait kapta volna vissza. Olyan életminőség változást nyer ezzel, amit Ön jogosan megérdemel.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a cirkon fogpótlás ára ma már megfizethető. Igaz, még mindig drágább a fémkerámia koronánál, ám mint már volt szó róla, az élettartama is sokkal hosszabb. Ilyen szempontból viszont Ön egy hosszú távú befektetést eszközöl, amennyiben a cirkon fogpótlás mellett dönt. Ahogy a mondás is tartja, az egészség a legjobb befektetés.

Döntsön az egészsége javára! Válassza a cirkon fogpótlást! Jöjjön el hozzánk még ma!